Házékítő HL-107 díszléc rejtett világításhoz

Ár (ÁFA-val): 810 Ft / méter
Kosárba tesz
Szállítási határidő: 2-3 munkanap
Méret: 200x10,5x3,6 centiméter
Súly: 0,05 kilogramm
Gyártó: Házékítő
Kategória: Díszléc rejtett világításhoz
Anyag: polisztirol
Szín: fehér
A Házékítő rejtett világítás díszlécek 2 méteres szálakban, fehér színben készülnek. Ezeken a díszléceken úgy van kialakítva a horony, hogy a 8-10 mm-es LED szalagok könnyen elhelyezhetők legyenek. Ide klikkelve tekintse meg, hogyan történik a LED szalag elhelyezése.

Mire lesz még szükség?

• Ragasztó: a díszlécek felragasztásához szerelőragasztót vagy stukkó ragasztót használjon. Egy kartus ragasztó (hagyományosan tubusnak mondhatnánk; mennyisége 300-310 milliliter) nagyjából 10-15 méter díszléchez elegendő. A művelet során a díszléc ragasztási felületeit kell bekenni.

• Akryl tömítő: a felragasztás után a megmaradó réseket festhető, fehér színű akryl tömítővel ki kell tölteni a tökéletes összhatás érdekében.

• Alumínium ragasztószalag: a díszlécek polisztirol alapanyaga átereszti a fényt, ezért a LED szalagnak kialakított hornyot belülről fényvisszaverő alumínium ragasztószalaggal kell kibélelni, hogy a fény csak abba az irányba terjedjen, amerre szeretnénk.

• Gérvágó láda: ahhoz, hogy a sarkokban a díszlécek pontosan illeszkedjenek, megfelelő szögbe kell vágni őket, ehhez használjon gérvágó ládát. Ha nem szeretné a ládát megvásárolni, miskolci szaküzletükben bérbe is veheti.
Tudjon meg többet arról, hogy hogyan érdemes díszlécet vásárolni, klikkeljen ide!

Rejtett világítás díszléc bemutatófalunk segítségével szaküzletünkben megismerheti a díszlécek és a LED szalagok együttes alkalmazásának módját, illetve ide kattintva galériánkban is megtekintheti azt.
Házékítő HL-107 díszléc rejtett világításhoz
Házékítő HL-107 díszléc rejtett világításhoz
Házékítő HL-107 díszléc rejtett világításhoz