Nouvelles Images HS 231 fali matrica

Ár (ÁFA-val): 6.990 Ft / csomag
Kosárba tesz
Szállítási határidő: 2-3 munkanap
Méret: 49x69 centiméter
Súly: 0,49 kilogramm
Gyártó: Nouvelles Images
Kategória: Fali matrica
Anyag: papír
A felület kiválasztása

A Nouvelle Images fali matricák kitűnően alkalmazhatók festett falfelületen, lakkozott fafelületeken, ajtókon, stb. Frissen festett falfelületek esetében minimum 4 hét várakozási idő ajánlott a matricák felhelyezése előtt. A termékek üveg felületekre is felragaszthatók, de eltávolításuk a nagyon sima felület miatt kicsit nehézkesebb lehet.

Nem ajánlott a matricák alkalmazása vakolt, de festetlen falfelületen, gipszkarton falon, üvegszálas falburkolatokon, illetve hőforrás (radiátor, kandalló, stb.) közelében.

A felület tisztítása

A kiválasztott felületet a matrica felragasztása előtt meg kell tisztítani minden szennyeződéstől. A felületnek por- és zsírmentesnek, valamint száraznak kell lennie.

Tesztelés

A matrica teljes felhelyezése előtt egy kisebb darabbal végezzen tesztet. Vágjon ki egy minta nélküli darabot, ragassza fel, majd 24 óra múlva távolítsa el. Egy ilyen teszt során mind a tapadást, mind az eltávolítás egyszerűségét ellenőrizni tudja.

Felragasztás

A hátlap eltávolítása után a matricát óvatosan helyezze el a kívánt felületre. Ha a matrica pozíciója megfelelő, akkor egy puha ronggyal a középpontból kiindulva, a szélek felé haladva, enyhe nyomással simítsa a falra, hogy ne alakuljanak ki légbuborékok. A művelet végén győződjön meg arról, hogy a szélek is teljes hosszban tapadnak.

A matrica tisztítása

A fali matrica papírból készült, ezért száraz, puha ronggyal tisztítható.

A matrica eltávolítása

A Nouvelles Images fali matricák tapadófelülete olyan anyaggal van bevonva, amely a matrica eltávolítása után sem hagy nyomot. Az eltávolítás óvatos, lassú mozdulattal történjen.

Méret

A termék fentebb megadott 49x69 centiméteres mérete a csomagra vonatkozik, nem a matrica teljes méretére. A teljes méret a matrica típusától függően változik.
Nouvelles Images HS 231 fali matrica